Мазуркевич, ІринаMazurkevych, Iryna2023-11-132023-11-132023-10-12Мазуркевич І. Дослідження сутності та складових матеріально-технічного забезпечення на підприємствах ресторанного бізнесу / Ірина Мазуркевич // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 327–330.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34829Метою написання даного дослідження є дослідження сутності матеріально-технічного забезпечення підприємств ресторанного бізнесу з урахуванням їх функціонального призначення. The purpose of writing this study is to study the essence material and technical support of restaurant enterprises business, taking into account their functional purpose.ukматеріально-технічне забезпеченнязаклад ресторанного господарстваресторанний бізнесmaterial and technical supportrestaurant businessinstitution restaurant businessДослідження сутності та складових матеріально-технічного забезпечення на підприємствах ресторанного бізнесуStudy of the essence and components of material and technical support at enterprises of the restaurant businessOther