Паска, М. З.Paska, M. Z.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-09-162025-09-162021-02-15Паска М. З. Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа / Паска Марія Зіновіівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 5 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/59738Метою викладання дисципліни «Інжиніринг у готельно-ресторанному господарстві» є придбання, систематизація та закріплення у студентів теоретичних знань та практичних вмінь щодо побудови ефективного технологічного процесу шляхом прийнятих інноваційних інженерних рішень та здійснення оцінки запропонованих рішень.ukІнжиніринг у готіельно-ресторанному господарствісилабусспеціальність - 241 "Готельно-ресторанна справа"магістркафедра готельно-ресторанного бізнесуІнжиніринг у готельно-ресторанному господарстві : силабус курсу, освітній ступінь: магістр, галузь знань: 24 Сфера обслуговування, спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справаOther