Поліщук, Г. Є.Іоргачова, К. Г.Паляниця, Л. Я.Гринченко, О. О.Баль-Прилипко, Л. В.Валько, М. І.Паска, М. З.Некрасов, П. О.Polishchuk, H. Ye.Iorhachova, K. H.Palianytsia, L. Ya.Hrynchenko, O. O.Bal-Prylypko, L. V.Valko, M. I.Paska, M. Z.Nekrasov, P. O.2022-01-132022-01-132022-01-13Стандарт вищої освіти третього (освітньо-наукового рівня), ступінь вищої освіти - доктор філософії, галузь знань - 18 "Виробництво та технології", спеціальність 181 "Харчові технології" / розроб. Поліщук Г. Є., Іоргачова К. Г., Паляниця Л. Я., Гринченко О. О., Баль-Прилипко Л. В., Валько М. І., Паска М. З., Некрасов П. О. - Київ, 2021. - 13 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/31695ukстандарт вищої освітигалузь знань - 18 "Виробництво та технологіїспеціальність 181 "Харчові технології"доктор філософіїСтандарт вищої освіти третього (освітньо-наукового рівня), ступінь вищої освіти - доктор філософії, галузь знань - 18 "Виробництво та технології", спеціальність 181 "Харчові технології"Other