Паска, МаріяPaska, MariiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2020-02-252020-02-252020-02-25Організація барної справи : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальністі: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Паска М. З. - Львів, 2020. - 3 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24594Метою викладання навчальної дисципліни «Організація барної справи» є формування у студентів професійних знань, вмінь та навичок стосовно основ організації роботи та обслуговування споживачів у барах, організації роботи сомельє та обслуговування гостей винами; формування у студентів системного мислення й комплексу знань у галузі ресторанного обслуговування.ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуОрганізація барної справиспеціальність "Готельно-ресторанна справа"Організація барної справи : силабус курсу освітнього ступеня: бакалавр галузі знань: 24 "Сфера обслуговування" спеціальністі: 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми: «Готельно-ресторанна справа»Other