Паска, МаріяPaska, MariiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2020-01-202020-01-202020-01-20Організація ресторанного господарства : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 07 "Управління та адміністрування" cпеціальності 073 "Менеджмент" / розроб. Паска М. З. - Львів, 2019. - 14 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23923Метою викладання навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» набуття теоретичних знань і практичних навичок із сучасної організації виробництва в закладах ресторанного господарства, які забезпечують формування у студентів організаторських здібностей, вироблення практичних навичок і вмінь вирішення поставлених завдань в процесі виробничої діяльності, вивчення загальних закономірностей та сучасних методів організації виробничих процесів у закладах ресторанного господарства, освоєння принципів обслуговування різних контингентів споживачів у закладах та поза їх межами і особливості їх розвитку на сучасному етапі.ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуОрганізація ресторанного господарстваспеціальність "Менеджмент"інформаційний обсяг навчальної дисциплінирекомендована літератураОрганізація ресторанного господарства : програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 07 "Управління та адміністрування" cпеціальності 073 "Менеджмент"Plan or blueprint