Курчаба, ТетянаКізло, Н.Дуткевич, Т.Kurchaba, Tetiana2020-01-312020-01-312019Курчаба Т. М. «Соціальні мотиви обрання спеціальності готельно-ресторанна справа(на прикладі ЛДУФК)» / Курчаба Т. М., Кізло Н. Б., Дуткевич Т. М. // Науковий часопис НПУ ім. М. П. Драгоманова. Серія 15, Науково-педагогічні проблеми фізичної культури (фізична культура і спорт) : зб. наук. пр. – Київ, 2019. – Вип. 5К(113)19. – С. 183–188.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24155У статті подаються результати пілотажного дослідження по вивченню соціальних мотивів обрання спеціальності готельно-ресторанна справа студентами ЛДУФК на матеріалі соціологічного опитування. Аналіз анкет студентів І-ІІІ курсів дозволив з‘ясувати мотиви обрання спеціальності «Готельно-ресторанна справа» - можливість проходити практику за кордоном; можливість відвідувати готелі та ресторани для ознайомлення з їх роботою. Опитування студентів доцільно проводити з метою визначення мотивації студентів і відповідно коригувати спрямованість навчального процесу. Більшості студентів професія дуже подобається, вони вважають себе конкурентоспроможними та хочуть у майбутньому працювати за спеціальністю.ukготельно-ресторанна справасоціальні мотивиобрання спеціальностімотивація студентівсоціологічне опитування«Соціальні мотиви обрання спеціальності готельно-ресторанна справа(на прикладі ЛДУФК)»Article