Паска, МаріяPaska, MariiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2020-02-062020-02-062020-02-06Організація ресторанного господарства : конспект лекцій для підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З. - Львів, 2020. - 158 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24274Метою викладання навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» набуття теоретичних знань і практичних навичок із сучасної організації виробництва в закладах ресторанного господарства, які забезпечують формування у студентів організаторських здібностей, вироблення практичних навичок і вмінь вирішення поставлених завдань в процесі виробничої діяльності, вивчення загальних закономірностей та сучасних методів організації виробничих процесів у закладах ресторанного господарства, освоєння принципів обслуговування різних контингентів споживачів у закладах та поза їх межами і особливості їх розвитку на сучасному етапі.ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуОрганізація ресторанного господарстваспеціальність "Готельно-ресторанна справа"2 курсресторанне господарствокарта винорганізація обслуговування бенкетіворганізація харчування туристівОрганізація ресторанного господарства : конспект лекцій для підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Synopsis