Іжевська ОрисяIzhevska OrysiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2025-02-142025-02-142024Технологія продукції ресторанного господарства : методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів факультету туризму, спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (денної та заочної форм навчання) / уклад. Іжевська О. П. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2024. – 87 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/38356Мета методичних вказівок ‒ допомогти студентам підготуватись до виконання практичних занять. Вони також сприяють набуттю практичних навичок щодо технологічного процесу та діагностики продукції ресторанного господарства.otherтехнологія продукції ресторанного господарствапрактичні роботибакалавргалузь знань – 24 «Сфера обслуговування»спеціальність – 241 «Готельно-ресторанна справа»кафедра готельно-ресторанного бізнесуТехнологія продукції ресторанного господарства : методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів факультету туризму, спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» (денної та заочної форм навчання)Other