Паска, М.Paska, M.Галух, Б.Halukh, B.Мартинюк, І.Martyniyk, I.Басараб, І.Basarab, I.2019-11-072019-11-072019-11-07Методи контролю харчових виробництв : навч. посіб. / Паска М. З., Галух Б. І., Мартинюк І. О., Басараб І. М. - Львів : ЛНУВМ та БТ імені С. З. Гжицького, 2012. - 105 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/23113Мета видання - навчити майбутніх фахівців науково обгрунтовувати та оптимально реалізовувати вибір та впровадження загальних сучасних методів хіміко-технологічного контролю складу, властивостей і якості продовольчої сировини, напівфабрикатів, допоміжних матеріалів та готової продукції харчових виробництв.ukметоди контролюхарчове виробництвотехнологія жирівякість продукціїкритерії оцінкипродовольча сировинаМетоди контролю харчових виробництвBook