Левчук, АллаПаска, МаріяLevchuk, AllaPaska, Mariia2021-09-162021-09-162021-09-16Левчук А. Особливості режиму харчування у зв'язку із специфікою різних видів спорту / Алла Левчук, Марія Паска // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2021. - С. 49-51.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/30547Мета роботи – сформулювати основні принципи раціонального харчу- вання спортсменів залежно від специфіки різних видів спорту, що забез- печить кращий результат у тренуванні і в період навантажень (змагань).ukхарчуванняенергозатративид спортутренуванняОсобливості режиму харчування у зв'язку із специфікою різних видів спортуArticle