Рибак, ОлегРибак, ЛюдмилаБанковський, КарлRybak, OlehRybak, LiudmylaBankovskyi, Karl2020-05-192020-05-192020-05-19Рибак О. Санаторно-гігієнічні вимоги до харчування гостей агротуристичних закладів / Олег Рибак, Людмила Рибак, Карл Банківський // Проблеми активізації рекреаційно-оздоровчої діяльності населення : матеріали ХІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (23–24 квітня 2020 р., м. Львів). – Львів, 2020. - С. 288-291.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25796На підставі вивчення передового досвіду кеттерінгу гостей українських і зарубіжних туристичних комплексів, а також вимог чинного законодавства України розроблено основні принципи гігієнічної та виробничої практики організації харчування гостей агротуристичних закладівukсанітарно-гігієнічні вимогихарчуванняагротуризмСанаторно-гігієнічні вимоги до харчування гостей агротуристичних закладівArticle