Маслійчук О. Б.Сімахіна Г. О.Іжевська ОрисяMasliichuk O. B.Simakhina H. O.Izhevska Orysia2025-07-312025-07-312025Маслійчук О. Б. Застосування крафтових технологій дегідратованого продукту для військовослужбовців / Маслійчук О. Б., Сімахіна Г. О., Іжевська О. П. // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. – 2025. – № 41. – С. 98–103. DOI: https://doi.org/10.32782/2522-1221-2025-41-12https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/39631Метою дослідження є розробка крафтового дегідратованого продукту для військовослужбовців, а саме кабаносів із додаванням 10% неактивних білкових дріжджі ExtraCell GSH-HC ПрАТ «Компанія Ензим» Україна. The aim of the study is to develop a craft dehydrated product for military personnel, namely kabanos sausages with the addition of 10% inactive protein yeast ExtraCell GSH-HC from Enzym Company Ukraine.otherкрафтовий продукт для військовослужбовцівкабаносидегідратований продуктcraft product for military personnelcabanasdehydrated productЗастосування крафтових технологій дегідратованого продукту для військовослужбовцівАpplication of craft technologies of dehydrated product for military personnelOther