Галенко, ОлегКушнір, ТарасHalenko, OlehKushnir, Taras2023-11-162023-11-162023-10-12Галенко О. Крафтові м’ясні продукти збагачені мікронутрієнтами спеціального призначення / Олег Галенко, Тарас Кушнір // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 177–179.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34881Мета досліджень: розроблення м’ясного продукту, що буде мати підвищену біологічну цінність, за допомогою додавання до рецептури рослинної сировини – ріпака. The purpose of research: development of a meat product that will have increased biological value, with the help of addition to the formulation vegetable raw material - rapeseed.ukкрафтові м’ясні продукимікронутрієнтихарчові добавкиcraft meat productsmicronutrientsfood supplementsКрафтові м’ясні продукти збагачені мікронутрієнтами спеціального призначенняCraft meat products are enriched with special purpose micronutrientsArticle