Свістельник, ІринаSvistelnyk, IrynaКафедра інформатики та кінезіології2024-03-202024-03-202023Академічна доброчесність та авторське право : робоча навчальна програма нормативної дисципліни підготовки третього (освітньо-наукового) рівня – доктор філософії, галузь знань ‒ 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність ‒ 241 „Готельно-ресторанна справа" / розроб. Свістельник Ірина. – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – 10 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35626Метою викладання навчальної дисципліни є отримання теоретичних знань та практичних навичок щодо принципів дотримання академічної доброчесності, інформаційної етики; запобігання академічному плагіату; правил цитування та покликання на інформаційні джерела; систему законодавства у сфері авторського права; загальні положення щодо патентного права. The goal of teaching an academic discipline is to obtain theoretical knowledge knowledge and practical skills regarding the principles of academic compliance integrity, information ethics; prevention of academic plagiarism; rules of citation and reference to information sources; system legislation in the field of copyright; general provisions regarding patent law.ukакадемічна доброчесність та авторське праворобоча програмааспірантигалузь знань ‒ 24 „Сфера обслуговування”спеціальність ‒ 241 „Готельно-ресторанна справа"кафедра інформатики та кінезіологіїacademic integrity and copyrightwork programgraduate studentsfield of knowledge ‒ 24 "Service sphere"specialty ‒ 241 "Hotel and restaurant business"department of informatics and kinesiologyАкадемічна доброчесність та авторське право : робоча навчальна програма нормативної дисципліни підготовки третього (освітньо-наукового) рівня – доктор філософії, галузь знань ‒ 24 „Сфера обслуговування”, спеціальність ‒ 241 „Готельно-ресторанна справа"Academic integrity and copyright: the working curriculum of the normative discipline of the third (educational and scientific) level of training – Doctor of Philosophy, field of knowledge ‒ 24 "Service sphere", specialty ‒ 241 "Hotel and restaurant business"Other