Іжевська, ОрисяIzhevska, OrysiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2020-02-062020-02-062020Устаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів факультету туризму спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 56 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24275ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуУстаткування закладів готельно-ресторанного господарстваспеціальність "Готельно-ресторанна справа"лабораторні роботиУстаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів факультету туризму спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Other