Левицький, ІванКолісниченко, ТетянаLevytskyi, IvanKolisnychenko, Tetiana2022-10-122022-10-122022-05-19Левицький І. Структура кейтерингового підприємства та його правове регулювання діяльності / Іван Левицький, Тетяна Колісниченко // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 127-129.http://localhost:8080/handle/34606048/32967Основними напрямками кейтерингу є виїзне та стаціонарне обслу- говування, вони також мають свою логістичну специфіку. Структура кейтерингового підприємства передбачає наявність: офісу, в якому роз- міщується персонал, що займається продажем та організацією заходів, зали до дегустацій; виробничого цеху, складів до зберігання продуктів, інвентарю, спеціального устаткування, автотранспорту. The main areas of catering are on-site and stationary service feeding, they also have their own logistical specifics. Structure catering enterprise provides for the presence of: an office in which the accommodates staff engaged in sales and organization of events, tasting rooms; production shop, warehouses for storing products, inventory, special equipment, vehicles.ukкейтерингпослугапродукціяобслуговуваннявиїзне та стаціонарне обслуговуванняcateringserviceserviceproductsmobile and stationary serviceСтруктура кейтерингового підприємства та його правове регулювання діяльностіThe structure of the catering enterprise and its legal regulation of activityArticle