Іжевська, ОрисяIzhevska, OrysiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2019-10-082019-10-082019-10-08Технологія продукції ресторанного господарства : конспект лекцій з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 179 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22397ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуТехнологія продукції ресторанного господарствахолодні стравизакускисалатисолодкі стравинапоїлікувальне харчуваннядієтахарчування школярівскладання менюсоусирекомендована літератураТехнологія продукції ресторанного господарства : конспект лекцій з навчальної дисципліни рівня вищої освіти "бакалавр" галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Synopsis