Шавель, ХристинаShavel, KhrystynaКафедра біохімії та гігієни2020-05-262020-05-262020-05-26Санітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 «Сфера обслуговування» спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа» / розроб. Шавель Х. Є. - Львів, 2020. - 9 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25865Метою викладання дисципліни є формування системи знань про санітарію та гігієну як науки, опанування теоретичних основ організації санітарно-гігієнічного забезпечення готельно-ресторанних комплексів, впливу факторів зовнішнього середовища на організм працівників та відвідувачів готельно-ресторанних комплексів, основних санітарних вимог до організації технологічного процесу, санітарно-гігієнічної оцінки якості продуктів харчування, їх зберігання, основних причин та заходів профілактики харчових отруєнь.ukкафедра біохімії та гігієниСанітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексівспеціальність "Готельно-ресторанна справа"силабусСанітарія та гігієна готельно-ресторанних комплексів : силабус курсу освітнього ступеня "бакалавр" галузі знань: 24 «Сфера обслуговування» спеціальності: 241 «Готельно-ресторанна справа»Other