Заневський, ІгорМатвіїв, ВасильZanevskyi, IhorMatviiv, VasylКафедра інформатики та кінезіології2020-04-092020-04-092020-04-09Інформаційні системи та технології : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти "бакалавр" / розроб. Заневський І. П., Матвіїв В. І. - Львів, 2019. - 13 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/25290Мета викладання дисципліни: формування освіченої, гармонійно розвиненої особистості, набуття професійних знань, умінь, навичок, які забезпечують теоретичну та практичну підготовку висококваліфікованих спеціалістів в галузі готельно-ресторанної справи, здатних забезпечити високий рівень якості послуг, фахівців, здатних до постійного оновлення знань, професійної майстерності, мобільної та швидкої адаптації до змін у соціально-культурній сфері, в системі управління та організації готельно-ресторанної справи.ukкафедра інформатики та кінезіологіїІнформаційні системи та технологіїспеціальність "Готельно-ресторанна справа"опис навчальної дисциплінипрограма навчальної дисципліниструктура навчальної дисциплінитеми лабораторних занятьсамостійна роботазалікові вимогирекомендована літератураІнформаційні системи та технології : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 24 "Сфера обслуговування" спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" факультету туризму рівня освіти "бакалавр"Plan or blueprint