Паска, МаріяРадзімовська, ОльгаPaska, MariiaRadzimovska, OlhaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2020-02-112020-02-112020-02-11Кейтеринг : методичні вказівки для самостійної роботи підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Паска М. З., Радзімовська О. В. - Львів, 2019. - 72 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24328ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуКейтерингспеціальність "Готельно-ресторанна справа"самостійна роботаКейтеринг : методичні вказівки для самостійної роботи підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Other