Косінова, ЯринаІжевська, ОрисяKosinova, YarynaIzhevska, Orysya2022-06-272022-06-272022-05-19Косінова Я. Вплив куркуми та шроту кунжуту на якість млинців / Ярина Косінова, Орися Іжевська // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (19 травня 2022 року, м. Львів). – Львів, 2022. – С. 110–111.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32540Впровадження у виробництво млинців, з додаванням куркуми дозволить розширити асортимент оздоровчих продуктів у закладах ресторанного господарства, покращити задоволення попиту на ці продукти. Introduction to the production of pancakes, with the addition of turmeric will expand the range of health products in restaurants, improve demand for these products.ukмлинцікуркумахарчові волокнаpancakesturmericdietary fiberВплив куркуми та шроту кунжуту на якість млинцівInfluence of turmeric and sesame meal on the quality of pancakesArticle