Фик, БогданПаска, МаріяFyk, BohdanPaska, Mariia2023-11-212023-11-212023-10-12Фик Б, Аналітичний склад страв кухні Галичини, як інноваційний метод валоризації традиційної продукції / Богдан Фик, Марія Паска // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 229–230.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34953ukстрави кухні Галичинианалітичний складdishes of Galician cuisineanalytical compositionАналітичний склад страв кухні Галичини, як інноваційний метод валоризації традиційної продукціїAnalytical composition of Galician cuisine as an innovative method of valorizing traditional productsArticle