Ковтун, АлінаБортнічук, ОлегШаран, ЛарисаKovtun, AlinaBortnichuk, OlehSharan, Larysa2023-11-152023-11-152023-10-12Ковтун А. Впровадження органічної продукції в умовах закладів ресторанного господарства / Аліна Ковтун, Олег Бортнічук, Лариса Шаран // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 200–202.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34873ukорганічна продукціяресторанне господарстворентабельністьorganic productsrestaurant businessprofitabilityВпровадження органічної продукції в умовах закладів ресторанного господарстваImplementation of organic products in the conditions of restaurantsArticle