Іжевська, ОрисяIzhevska, OrysiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2020-02-062020-02-062020-02-06Основи кулінарної майстерності : методичні вказівки для самостійного вивчення курсу для студентів факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми навчання / уклад. Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 65 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24276ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуОснови кулінарної майстерностіспеціальність "Готельно-ресторанна справа"технологія приготування цукристих напівфабрикатівкреминапівфабрикатиОснови кулінарної майстерності : методичні вказівки для самостійного вивчення курсу для студентів факультету туризму спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форми навчанняSynopsis