Паска, МаріяКоркуна, ОриславаКулик, ОксанаPaska, MariiaKorkuna, OryslavaKulyk, Oksana2020-06-302020-06-302020Паска М. Розробка нових видів автентичних м'ясних делікатесів спеціального призначення / Марія Паска, Орислава Коркуна, Оксана Кулик // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : 86 International scientific conference of young scientist and students (April 2 -3, 2020). - Kyiv, 2020. - Part 3. - P. 411.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/26165Мета роботи: розробка автентичних делікатесних м'ясних продуктів шляхом створення конкурентоспроможного продукту на гастрономічному туристичному ринку.ukм'ясні делікатесиособливості технологійРозробка нових видів автентичних м'ясних делікатесів спеціального призначенняArticle