Мартинюк, І. О.Паска, М. З.Matyniuk, I. O.Paska, M. Z.2020-11-302020-11-302020-11-30Мартинюк І. О. Вплив білкового компонента сочевиці на функціонально-технологічні показники ковбасних фаршів і готових виробів із кониною / І. О. Мартинюк, М. З. Паска // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : тези доп. - Харків, 2013. - С. 86-87.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/27523ukковбасні фаршивироби із кониниВплив білкового компонента сочевиці на функціонально-технологічні показники ковбасних фаршів і готових виробів із кониноюArticle