Гузар, УлянаHuzar, UlianaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2020-02-112020-02-112020-02-11Світовий ринок готельно-ресторанних послуг : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / розроб. Гузар У. Є. - Львів, 2019. - 34 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/24306Метою вивчення дисципліни є формування спеціальних професійних знань у студентів з теоретичних засад світового ринку готельно-ресторанних послуг, особливостей організації заходів, функціонування інфраструктури та організації обслуговування туристів готельно-ресторанними закладами, а також вивчення особливостей функціонування сфери гостинності у різних регіонах світу.ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуСвітовий ринок готельно-ресторанних послугспеціальність "Готельно-ресторанна справа"опис навчальної дисциплінипрограма навчальної дисципліниструктура навчальної дисциплінитеми семінарських занятьтеми практичних занятьсамостійна роботарозподіл балівшкала оцінюваннярекомендована літератураСвітовий ринок готельно-ресторанних послуг : робоча програма навчальної дисципліни підготовки бакалаврів галузі знань 24 "Cфера обслуговування" cпеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Plan or blueprint