Паска, М. З.Paska, M. Z.Кафедра готельно-ресторанного бізнесу2021-02-082021-02-082021-02-08Паска М. З. Організація ресторанного господарства : силабус курсу, галузь знань: 07 «Управління та адміністрування», спеціальність: 073 «Менеджмент», освітня програма: «Менеджмент» / Паска Марія Зіновіівна. - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2020. - 6 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/28111Метою викладання навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» набуття теоретичних знань і практичних навичок із сучасної організації виробництва в закладах ресторанного господарства, які забезпечують формування у студентів організаторських здібностей, вивчення загальних закономірностей та сучасних методів організації виробничих процесів у закладах ресторанного господарства, освоєння принципів обслуговування різних контингентів споживачів у закладах та поза їх межами і особливості їх розвитку на сучасному етапі.ukорганізація ресторанного господарствасилабусспеціальність 073 Менеджменткафедра готельно-ресторанного бізнесуОрганізація ресторанного господарства : силабус курсу, галузь знань: 07 «Управління та адміністрування», спеціальність: 073 «Менеджмент», освітня програма: «Менеджмент»Other