Паска, МаріяІжевська, МаріяPaska, MariiaIzhevska, OrysiaКафедра готельно-ресторанного бізнесу2019-10-042019-10-042019-10-04Організація ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризму / розроб. Паска М. З., Іжевська О. П. - Львів, 2019. - 30 с.http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/22375Метою викладання навчальної дисципліни «Організація ресторанного господарства» набуття теоретичних знань і практичних навичок із сучасної організації виробництва в закладах ресторанного господарства, які забезпечують формування у студентів організаторських здібностей, вироблення практичних навичок і вмінь вирішення поставлених завдань в процесі виробничої діяльності, вивчення загальних закономірностей та сучасних методів організації виробничих процесів у закладах ресторанного господарства, освоєння принципів обслуговування різних контингентів споживачів у закладах та поза їх межами і особливості їх розвитку на сучасному етапі.ukкафедра готельно-ресторанного бізнесуОрганізація ресторанного господарстваопис навчальної дисциплінипрограма навчальної дисципліниструктура навчальної дисциплінитеми практичних занятьсамостійна роботарекомендована літератураОрганізація ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни галузі знань 1401 «Сфера обслуговування» напряму підготовки 241 «Готельно-ресторанна справа» факультету туризмуPlan or blueprint