Бурак, Валентина ГеннадіїівнаBurak, Valentyna Hennadiiivna2024-02-152024-02-152023Бурак В. Г. Теоретичні і методичні основи підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи в закладах вищої освіти : дис. ...д-ра пед. наук : 13.00.04 / Бурак Валентина Геннадіїівна. – Херсон, 2023. – 654 с.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35387У дисертації на основі вивчення психолого-педагогічної наукової й методичної літератури, лексикографічних матеріалів здійснено наукове обґрунтування теоретичних і методичних основ професійної підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи. In the dissertation, based on the study of psychological and pedagogical scientific and methodical literature, lexicographic materials, scientific substantiation of theoretical and methodical foundations of professional training future specialists in hotel and restaurant business was carried out.ukпрофесійна підготовкамайбутні фахівціготельно-ресторанна справаготовність до професійної діяльностізаклад вищої освітисистема підготовки фахівців готельно-ресторанної справиprofessional trainingfuture specialistsreadiness for professional activityhotel and restaurant businesshigher educational establishmentsystem of training future specialists in 17 hotel and restaurant businessТеоретичні і методичні основи підготовки майбутніх фахівців готельно-ресторанної справи в закладах вищої освітиTheoretical and methodical bases of of professional training of future specialists in hotel and restaurant business in institutions of higher educationOther