Півторак, ЮрійПостова, ВалентинаPivtorak, YuriiPostova, Valentyna2023-06-202023-06-202023-05-18Півторак Ю. Конкурентні переваги закладів ресторанного господарства в сучасних ринкових умовах / Юрій Півторак, Валентина Постова // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 405–407.https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34086ukконкурентоспроможністьспоживчі перевагипсихологічні чинникиінформаційні чинникизбутові чинникиекономічні чинникиcompetitivenessconsumer preferencespsychological factorseconomic factorssales factorsinformational factorsКонкурентні переваги закладів ресторанного господарства в сучасних ринкових умовахCompetitive advantages of restaurants in modern market conditionsArticle