Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/735
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | П'ятничук, Дмитро | - |
dc.contributor.author | П'ятничук, Галина | - |
dc.date.accessioned | 2015-02-24T12:04:27Z | - |
dc.date.available | 2015-02-24T12:04:27Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | П'ятничук Д. Сучасні погляди на систему тренування бігунів на середні й довгі дистанції / Дмитро П'ятничук, Галина П'ятничук // Молода спортивна наука України : зб. наук. пр. з галузі фіз. виховання, спорту і здоров'я людини / за заг. ред. Євгена Приступи. - Л., 2013. - Вип. 17, т. 1. - С. 201 - 206. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/735 | - |
dc.description.abstract | У статті наведено оцінювання сучасних підходів до планування та здійснення тренувального процесу бігунів на середні й довгі дистанції та роль тренування у гірських умовах. Обґрунтовано терміни оптимальної тривалості перебування в горах. Описано поділ процесу адаптації на стадії залежно від впливу несприятливих чинників зовнішнього середовища. Акцентовано, що період підвищеної працездатності організму у фазі реакліматизації в підготовчому періоді тривалістю 40–50 днів може бути також використаний для подальшого підвищення окремих параметрів тренувальних навантажень, що надалі забезпечує зростання підготовленості спортсмена. Узагальнено ефективність тренування в умовах гіпоксії. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | бігуни на середні та довгі дистанції | uk_UA |
dc.subject | біг | uk_UA |
dc.subject | система тренування | uk_UA |
dc.title | Сучасні погляди на систему тренування бігунів на середні й довгі дистанції | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | "Молода спортивна наука України" |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Pja_37.pdf | 297.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.