Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
"Здоровий спосіб життя"
"Теоретико-методичні засади спортивних та рекреаційних ігор"
Сучасні проблеми розвитку теорії та методики гімнастики
Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 12 (Search time: 0.008 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022-05-19
Авіакейтеринг: сучасні тренди обслуговування
Данилишин, Ярина
;
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Danylyshyn, Yaryna
;
Paska, Mariya
;
Radzimovska, Olga
2022-05-19
Аналіз якості обслуговування кейтерингової компанії «Chef»
Мосійчук, Мар’яна
;
Паска, Марія
;
Радзімовська, Ольга
;
Mosiychuk, Maryana
;
Paska, Mariya
;
Radzimovska, Olga
2022
Закордонний досвід урядової підтримки індустрії гостинності
Козуб, Вікторія
;
Kozub, Viktoriia
2022-05-19
Впровадження нових страв делікатесної групи у закладах ресторанного господарства
Фітель, Наталія
;
Радзімовська, Ольга
;
Fitel, Nataliya
;
Radzimovska, Olga
2022-05-19
Організація роботи кав’ярні «Coffee Lab»
Гноєва, Ліна
;
Зайцева, Валентина
;
Hnoieva, Lina
;
Zaitseva, Valentyna
2022-05-19
Аналіз діяльності закладів ресторанного бізнесу під час кризи в Україні
Турчин, Валентин
;
Гузар, Уляна
;
Turchyn, Valentyn
;
Huzar, Ulyana
2022-05-19
Оцінка якості продукції та послуг у закладах ресторанного господарства
Сікута, Христина
;
Турчин, Валентин
;
Гілецький, Іван
;
Sikuta, Khrystyna
;
Turchyn, Valentyn
;
Hiletskyi, Ivan
2022-05-19
Адаптація підприємств ресторанного господарства в період карантинних обмежень
Ляшовський, Михайло
;
Маслійчук, Ольга
;
Liashovskyi, Mykhailo
;
Masliichuk, Olha
2022-05-19
Використання франчайзингу в ресторанній галузі
Лисенко, Аліна
;
Кукліна, Тетяна
;
Lysenko, Alina
;
Kuklina, Tetiana
2022-05-19
Війна та ресторанний бізнес : можливості виживання
Левчук, Алла
;
Levchuk, Alla
Discover
Author
3
Radzimovska, Olga
3
Паска, Марія
3
Радзімовська, Ольга
2
Huzar, Ulyana
2
Paska, Mariya
2
Turchyn, Valentyn
2
Гузар, Уляна
2
Гілецький, Іван
2
Турчин, Валентин
1
Danylyshyn, Yaryna
.
next >
Subject
7
ресторанний бізнес
5
ресторанне господарство
2
crisis
2
pandemic
2
криза
2
пандемія
1
adaptation
1
air catering
1
analytics
1
assessment of product quality
.
next >