Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Наукові видання
Збірники наукових праць
"Здоровий спосіб життя"
"Теоретико-методичні засади спортивних та рекреаційних ігор"
Сучасні проблеми розвитку теорії та методики гімнастики
Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 14 (Search time: 0.009 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2021-09-16
Підвищення конкурентноспроможності підприємствресторанного господарства завдяки створенню іміджу на місцевому рівні
Куцмида, Анастасія
;
Паска, Марія
;
Kutsmyda, Anastasiia
;
Paska, Mariia
2021-09-16
Особливості режиму харчування у зв'язку із специфікою різних видів спорту
Левчук, Алла
;
Паска, Марія
;
Levchuk, Alla
;
Paska, Mariia
2021-09-17
Розроблення нових видів змішаних десертних безалкогольних напоїв
Потапова, Катерина
;
Паска, Марія
;
Potapova, Kateryna
;
Paska, Mariia
2021-09-17
Особливості харчування спортсменів-футболістів
Паска, Марія
;
Левчук, Алла
;
Paska, Mariia
;
Levchuk, Alla
2022-05-19
Концептуальні підходи здорового харчування у організації ресторанного обслуговування
Журенко, Денис
;
Дупак, Надія
;
Баль-Прилипко, Лариса
;
Паска, Марія
;
Zhurenko, Denys
;
Dupak, Nadiia
;
Bal-Prylypko, Larysa
;
Paska, Mariia
2021-09-17
Основні принципи організації ресторанного господарства на прикладі ресторану-кондитерської "Фраєрка"
Ушакова, Катерина
;
Паска, Марія
;
Ushakova, Kateryna
;
Paska, Mariia
2023-05-18
Аромо-маркетинг, як інноваційний інструмент комунікації в закладах індустрії гостинності
Левків, Соломія-Марія
;
Паска, Марія
;
Levkiv, Solomiia-Mariia
;
Paska, Mariia
2023-05-18
Інноваційні технології у готельно-ресторанному господарстві: забезпечення якості обслуговування та ефективності бізнесу
Хруник, Наталія
;
Паска, Марія
;
Khrunyk, Nataliia
;
Paska, Mariia
2023-05-18
Моніторинг закладу ресторанного господарстваресторану-пивоварні "Старгород"
Самчук, Анна
;
Паска, Марія
;
Samchuk, Anna
;
Paska, Mariia
2023-05-18
Моніторинг роботи закладу ресторанного господарства «Syodō»
Кравець, Вікторія
;
Паска, Марія
;
Kravets, Viktoriia
;
Paska, Mariia
Discover
Author
2
Levchuk, Alla
2
Левчук, Алла
1
Bal-Prylypko, Larysa
1
Chyrka, Viacheslav
1
Dupak, Nadiia
1
Fyk, Bohdan
1
Haievska, Anastasiia
1
Herilova, Anna
1
Hlynska, Uliana
1
Khrunyk, Nataliia
.
next >
Subject
5
restaurant
5
ресторан
2
hospitality
2
restaurant industry
2
гостинність
2
енергозатрати
2
заклад ресторанного господарства
2
тренування
1
"Boykivska gostina"
1
aroma marketing
.
next >
Date issued
8
2023
5
2021
1
2022