Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Конспекти лекцій
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-15 of 15 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2019-07-19
Азот та його сполуки : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
Борецький, Ю. Р.
;
Boretskyi, Yu. R.
;
Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-22
Теорії та концепції харчування. Альтернативні теорії та концепції харчування : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
Борецький, Ю. Р.
;
Boretskyi, Yu. R.
;
Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-22
Дефекти засвоєння окремих сполук та харчові алергії : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
Борецький, Ю. Р.
;
Boretskyi, Yu. R.
;
Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-22
Ліпіди як необхідні компоненти харчового раціону : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
Борецький, Ю. Р.
;
Boretskyi, Yu. R.
;
Кафедра біохімії та гігієни
2019-07-22
Харчові додатки : лекція навчальної дисципліни «Харчова хімія» для студентів І курсу спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа
Борецький, Ю. Р.
;
Boretskyi, Yu. R.
;
Кафедра біохімії та гігієни
Discover
Author
15
Boretskyi, Yu. R.
15
Борецький, Ю. Р.
Subject
15
кафедра біохімії та гігієни
12
спеціальність 241 Готельно-рестор...
1
азот
1
будова речовин
1
вуглеводи
1
вітаміни у харчовій промисловості
1
дефекти засвоєння окремих сполук
1
кисневмісні органічні сполуки
1
концепція харчування
1
ліпіди
.
next >
Date issued
15
2019
Has File(s)
15
true