Search


Current filters:
Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 1-10 of 55 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2020-02-06План лекцій та лабораторних занять з дисципліни "Нормальна фізіологія людини" для студентів 1 курсу ФФТЕ на 2019/2020 рВовканич, Любомир; Vovkanych, Liubomyr; Кафедра анатомії та фізіології
2020Устаткування закладів готельно-ресторанного бізнесу : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів факультету туризму спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа"Іжевська, Орися; Izhevska, Orysia; Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-05-26Санітарно-гігієнічні вимоги до підприємств ресторанного господарства : лабораторна робота №1 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Методика визначення органолептичних властивостей, аміаку та солей амонію у м’ясі : лабораторна робота №10 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Методики визначення органолептичних властивостей та кислотності хліба : лабораторна робота № 9 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Гігієнічна оцінка хімічного та бактеріального забруднення води : лабораторна робота № 7 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-10-19Анатомія людини : теми лабораторних занять з дисципліни галузь знань - 01 - освіта/педагогіка, спеціальність - 017, Фізична культура і спорт факультет післядипломної та заочної освітиГриньків, М. Я.; Hrynkiv, M. Ya.; Кафедра анатомії та фізіології
2020-10-19Анатомія людини : теми лабораторних занять галузі знань - 01 - освіта/педагогіка , спеціальність - 014, середня освіта (фізична культура) факультет післядипломної та заочної освітиГриньків, М. Я.; Hrynkiv, M. Ya.; Кафедра анатомії та фізіології
2020-05-26Методика визначення органолептичних властивостей, питомої ваги та кислотності молока : лабораторна робота № 8 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни
2020-05-26Визначення хімічного складу та калорійності добового раціону за даними меню-розгортки. Гігієнічна оцінка повноцінності добового раціону харчування. Розробка рекомендацій щодо раціоналізації харчування : додаток до виконання лабораторних робіт № 4-5 для студентів напрямку підготовки: 241 «Готельно-ресторанна справа»Шавель, Христина; Shavel, Khrystyna; Кафедра біохімії та гігієни