Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Навчальні посібники
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-8 of 8 (Search time: 0.004 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-10-28
Поживність основних видів кормів господарств різних форм власності Жовківського району Львівської області
Кравців, Р. Й.
;
Стадник, А. М.
;
Осередчук, Р. С.
;
Паска, М. З.
;
Ключковська, М. В.
;
Герич, В. В.
;
Личук, М. Г.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Stadnyk, A. M.
;
Oseredchuk, R. S.
;
Paska, M. Z.
;
Kliuchkovska, M. V.
;
Herych, V. V.
;
Lychuk, M. H.
2020-11-02
Навчальний посібник з метрології, стандартизації, сертифікації для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальностями 7.091707 - "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" і 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"
Кравців, Р. Й.
;
Гушнянський, І. М.
;
Паска, М. З.
;
Мартинюк, І. О.
;
Молдаванова, Л. К.
;
Юзьків, М. Ю.
;
Kravtsiv, R. Y
;
Hushnianskyi, I. M.
;
Paska, M. Z.
;
Martyniuk, I. O.
;
Moldavanova, L. K.
;
Yuzkiv, M. Yu.
2020-11-02
Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'ясних продуктів : навч. посіб. для студ. денної та заочної форм навч. за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2020-11-02
Фізико-хімічні та біологічні основи технології м'яса і м'ясних продуктів : навч. посіб.
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2020-11-02
Технологія жирів
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2021-01-13
Технологія маргаринів та промислових жирів : навч. посіб.
Паска, М. З.
;
Демідов, І. М.
;
Жук, О. І.
;
Paska, M. Z.
;
Demidov, I. M.
;
Zhuk, O. I.
2020-11-02
Технологія жирів і жирозамінників : навч. посіб. для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2020-12-14
Технологічні розрахунки, облік та звітність у галузі : навч. посіб для студ. напрямку 0917 "Харчова технологія та інженерія" спец. 7.091705 та 8.05170102 "Технологія жирів та жирозамінників"
Паска, М. З.
;
Мартинюк, І. О.
;
Ромашко, І. С.
;
Драчук, У. Р.
;
Галух, Б. І.
;
Paska, M. Z.
;
Martyniuk, I. O.
;
Romashko, I. S.
;
Drachuk, U. R.
;
Halukh, B. I.
Discover
Author
8
Paska, M. Z.
6
Кравців, Р. Й.
5
Kravtsiv, R. Y.
4
Oshchypok, I. M.
4
Ощипок, І. М.
2
Martyniuk, I. O.
2
Мартинюк, І. О.
1
Demidov, I. M.
1
Drachuk, U. R.
1
Halukh, B. I.
.
next >
Subject
3
навчальний посібник
2
технологія жирів
2
технологія жирів і жирозамінників
2
фізико-хімічні властивості м'яса
1
біохімічні основи технології м'яс...
1
господарства
1
жирова тканина
1
кров
1
м'язова тканина
1
м'ясні продукти
.
next >
Date issued
7
2020
1
2021
Has File(s)
8
true