Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35078
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПаска, Марія-
dc.contributor.authorPaska, Mariia-
dc.date.accessioned2023-12-04T08:20:44Z-
dc.date.available2023-12-04T08:20:44Z-
dc.date.issued2023-10-19-
dc.identifier.citationПаска М. Сучасні гастро-тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарстві / Паска Марія // Індустрія гостинності : стан, тенденції та тренди розвитку : зб. наук. пр. Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. (19 жовт. 2023 р.). – Вінниця, 2023. – С. 86–93.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/35078-
dc.description.abstractМета статті - дослідження перспектив розвитку сучасних кулінарних трендів в ресторанному господарстві, а також їх вплив на заклад ресторанного господарства. The purpose of the article is to study the prospects of modern culinary development trends in the restaurant business, as well as their impact on the restaurant establishment economy.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНаукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК імені Івана Боберського;-
dc.subjectсучасні кулінарні трендиuk_UA
dc.subjectнутриціологіяuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectеко-продуктиuk_UA
dc.subjectmodern culinary trendsuk_UA
dc.subjectnutrition science competitivenessuk_UA
dc.subjecteco-productsuk_UA
dc.titleСучасні гастро-тренди та перспективи їх використання у ресторанному господарствіuk_UA
dc.title.alternativeModern gastro-trends and prospects for their use in the restaurant industryuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці професорсько-викладацького складу ЛДУФК

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Paska Mariia1.pdf699.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.