Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
РЕПОЗИТАРІЙ
ЛЬВІВСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ
ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ
Електронний репозит
Search
Search:
All of DSpace
Навчальні видання
Методичні рекомендації, вказівки
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
Filename
File description
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-6 of 6 (Search time: 0.006 seconds).
previous
1
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020-11-24
Методичні рекомендації до виконання курсових робіт 6.091.705 "Технологія жирів і жирозамінників"
Паска, М. З.
;
Ромашко, І. С.
;
Драчук, У. Р.
;
Галух, Б. І.
;
Paska, M. Z.
;
Romashko, I. S.
;
Drachuk, U. R.
;
Halukh, B. I.
2020-12-14
Методичні рекомендації щодо виконання курсових робіт з дисципліни "Технологія продуктів функціонального призначення"
Варивода, Ю. Ю.
;
Паска, М. З.
;
Мартинюк, І. О.
;
Басараб, І. М.
;
Молдаванова, Л. К.
;
Varyvoda, Yu. Yu.
;
Paska, M. Z.
;
Martyniuk, I. O.
;
Basarab, I. M.
;
Moldavanova, L. K.
2021-01-29
Виробнича практика магістрів : програма та методичні рекомендації підготовки магістрів, галузі знань 24 «Cфера обслуговування», cпеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»
Паска, М. З.
;
Гузар, У. Є.
;
Іжевська, О. П.
;
Коркуна, О. І.
;
Радзімовська, О. В.
;
Paska, M. Z.
;
Huzar, U. Ye.
;
Izhevska, O. P.
;
Korkuna, O. I.
;
Radzimovska, O. V.
;
Кафедра готельно-ресторанного бізнесу
2020-11-02
Актуальні проблеми розвитку технології галузі : метод. вказівки до самостійної роботи для студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса"
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2020-11-02
Технологія жирів і жирозамінників : метод. вказівки для самостійної роботи студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
2020-11-02
Хімія ліпідів та їх похідних : метод. вказівки для самост. роботи студ. ф-ту харчових технологій за спеціальністю 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"
Кравців, Р. Й.
;
Паска, М. З.
;
Ощипок, І. М.
;
Kravtsiv, R. Y.
;
Paska, M. Z.
;
Oshchypok, I. M.
Discover
Author
6
Паска, М. З.
3
Kravtsiv, R. Y.
3
Oshchypok, I. M.
3
Кравців, Р. Й.
3
Ощипок, І. М.
1
Basarab, I. M.
1
Drachuk, U. R.
1
Halukh, B. I.
1
Huzar, U. Ye.
1
Izhevska, O. P.
.
next >
Subject
3
методичні рекомендації
2
курсові роботи
1
"Технологія жирів і жирозамінників"
1
cпеціальність 241 «Готельно-ресто...
1
виробнича практика магістрів
1
готельно-ресторанна інфраструктура
1
жирні кислоти
1
кафедра готельно-ресторанного біз...
1
ковбасні вироби
1
м'ясні консерви
.
next >
Date issued
5
2020
1
2021
Has File(s)
6
true