Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34870
Title: | Варено-копчені ковбаси з використанням розумного пакування |
Other Titles: | Boiled and smoked sausages using smart packaging |
Authors: | Ліснюк, Володимир Гармаш, Анна Пасічний, Василь Lisniuk, Volodymyr Harmash, Anna Pasichnyi, Vasyl |
Keywords: | варено-копчені ковбаси активне пакування стабільність якість boiled and smoked sausages active packaging stability quality |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Ліснюк В. Варено-копчені ковбаси з використанням розумного пакування / Володимир Ліснюк, Анна Гармаш, Василь Пасічний // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 209–210. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34870 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
olodymyr Lisniuk,.pdf | 604.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.