Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34863
Title: | Напівкопчені ковбаси з нетрадиційної м'ясної сировини |
Other Titles: | Semi-smoked sausages from non-traditional meat raw materials |
Authors: | Топчій, В’ячеслав Пасічний, Василь Topchii, Viacheslav Pasichnyi, Vasyl |
Keywords: | напівкопчені ковбаси лочовичина м'ясо дикого кабана технологічна заміна semi-smoked sausages pork sausage technological substitute wild boar meat |
Issue Date: | 12-Oct-2023 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Топчій В. Напівкопчені ковбаси з нетрадиційної м'ясної сировини / В’ячеслав Топчій, Василь Пасічний // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. IV Міжнар. наук.-практ. конф. (12 жовтня 2023 р., м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – С. 226–228. |
URI: | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34863 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Viacheslav Topchii,.pdf | 607.35 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.