Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34141
Title: Дослідження впливу препаратів молочних білків на модельні фарші посічених напівфабрикатів
Other Titles: Study of the effect of milk protein preparations on model mincemeat of chopped semi-finished products
Authors: Вернигора, Анна
Гащук, Олександра
Москалюк, Оксана
Vernyhora, Anna
Hashchuk, Oleksandra
Moskaliuk, Oksana
Keywords: посічені напівфабрикати
молочні білки
модельні фарші
chopped semi-finished products
milk proteins
model minced meat
Issue Date: 18-May-2023
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Вернигора А. Дослідження впливу препаратів молочних білків на модельні фарші посічених напівфабрикатів / Анна Вернигора, Олександра Гащук, Оксана Москалюк // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 261–262.
Abstract: Мета. М’ясний фарш належить до систем з коагуляційною структурою, частинки якої зв’язані у суцільний каркас силами міжмолекулярної взаємодії. Відомо, що білки тваринного походження мають більші сили взаємодії ніж рослинні. Частина яловичини, яка надає фаршу в’язкості, замінена на молочний білок, у якого значно менша сила взаємодії між частинками. Goal. Minced meat belongs to systems with a coagulation structure, the particles of which are bound into a solid frame by the forces of intermolecular interaction. It is known that proteins of animal origin have greater interaction forces than plant proteins. The part of beef that gives the minced meat viscosity is replaced by milk protein, which has a much lower strength of interaction between particles.
URI: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34141
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Anna Vernyhora, .pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.