Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34141
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorВернигора, Анна-
dc.contributor.authorГащук, Олександра-
dc.contributor.authorМоскалюк, Оксана-
dc.contributor.authorVernyhora, Anna-
dc.contributor.authorHashchuk, Oleksandra-
dc.contributor.authorMoskaliuk, Oksana-
dc.date.accessioned2023-06-23T09:40:22Z-
dc.date.available2023-06-23T09:40:22Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationВернигора А. Дослідження впливу препаратів молочних білків на модельні фарші посічених напівфабрикатів / Анна Вернигора, Олександра Гащук, Оксана Москалюк // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 261–262.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34141-
dc.description.abstractМета. М’ясний фарш належить до систем з коагуляційною структурою, частинки якої зв’язані у суцільний каркас силами міжмолекулярної взаємодії. Відомо, що білки тваринного походження мають більші сили взаємодії ніж рослинні. Частина яловичини, яка надає фаршу в’язкості, замінена на молочний білок, у якого значно менша сила взаємодії між частинками. Goal. Minced meat belongs to systems with a coagulation structure, the particles of which are bound into a solid frame by the forces of intermolecular interaction. It is known that proteins of animal origin have greater interaction forces than plant proteins. The part of beef that gives the minced meat viscosity is replaced by milk protein, which has a much lower strength of interaction between particles.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectпосічені напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectмолочні білкиuk_UA
dc.subjectмодельні фаршіuk_UA
dc.subjectchopped semi-finished productsuk_UA
dc.subjectmilk proteinsuk_UA
dc.subjectmodel minced meatuk_UA
dc.titleДослідження впливу препаратів молочних білків на модельні фарші посічених напівфабрикатівuk_UA
dc.title.alternativeStudy of the effect of milk protein preparations on model mincemeat of chopped semi-finished productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Anna Vernyhora, .pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.