Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34139
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гаєвська, Анастасія | - |
dc.contributor.author | Петришин, Наталія | - |
dc.contributor.author | Haievska, Anastasiia | - |
dc.contributor.author | Petryshyn, Nataliia | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-23T09:25:26Z | - |
dc.date.available | 2023-06-23T09:25:26Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Гаєвська А. Особливості приготування безглютенових макаронних виробів / Анастасія Гаєвська, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 266–268. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34139 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи - розглянути асортимент та технології виробництва безглютенових макаронних виробів функціонального призначення. Мета роботи - розглянути асортимент та технології виробництва безглютенових макаронних виробів функціонального призначення. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | безглютенові макаронні вироби | uk_UA |
dc.subject | целіакія | uk_UA |
dc.subject | кукурудзяне борошно | uk_UA |
dc.subject | gluten-free pasta | uk_UA |
dc.subject | celiac disease | uk_UA |
dc.subject | corn flour | uk_UA |
dc.title | Особливості приготування безглютенових макаронних виробів | uk_UA |
dc.title.alternative | Features of preparing gluten-free pasta | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Anastasiia Haievska, Nataliia Petryshyn.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.