Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34139
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГаєвська, Анастасія-
dc.contributor.authorПетришин, Наталія-
dc.contributor.authorHaievska, Anastasiia-
dc.contributor.authorPetryshyn, Nataliia-
dc.date.accessioned2023-06-23T09:25:26Z-
dc.date.available2023-06-23T09:25:26Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationГаєвська А. Особливості приготування безглютенових макаронних виробів / Анастасія Гаєвська, Наталія Петришин // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 266–268.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34139-
dc.description.abstractМета роботи - розглянути асортимент та технології виробництва безглютенових макаронних виробів функціонального призначення. Мета роботи - розглянути асортимент та технології виробництва безглютенових макаронних виробів функціонального призначення.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectбезглютенові макаронні виробиuk_UA
dc.subjectцеліакіяuk_UA
dc.subjectкукурудзяне борошноuk_UA
dc.subjectgluten-free pastauk_UA
dc.subjectceliac diseaseuk_UA
dc.subjectcorn flouruk_UA
dc.titleОсобливості приготування безглютенових макаронних виробівuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of preparing gluten-free pastauk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Anastasiia Haievska, Nataliia Petryshyn.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.