Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34137
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДанилевич, Інна-
dc.contributor.authorПасічний, Василь-
dc.contributor.authorDanylevych, Inna-
dc.contributor.authorPasichnyi, Vasyl-
dc.date.accessioned2023-06-23T09:11:44Z-
dc.date.available2023-06-23T09:11:44Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationДанилевич І. Застосування технології Sous Vide на функціонально-технологічні характеристики продуктів з м’яса птиці / Інна Данилевич, Василь Пасічний // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 272–274.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34137-
dc.description.abstractМета роботи. Використання технології Sous Vide для максимального забезпечення збереження смако-ароматичних сполук, властивих природному флейвору м’ясної сировини в процесі ферментації. The goal of the work. The use of Sous Vide technology to maximize the preservation of flavor and aroma compounds characteristic of the natural flavor of meat raw materials during the fermentation process.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectтехнологія Sous Videuk_UA
dc.subjectфункціонально-технологічні властивостіuk_UA
dc.subjectвакуумuk_UA
dc.subjectтермін зберіганняuk_UA
dc.subjectSous Vide technologyuk_UA
dc.subjectfunctional and technological propertiesuk_UA
dc.subjectvacuumuk_UA
dc.subjectshelf lifeuk_UA
dc.titleЗастосування технології Sous Vide на функціонально-технологічні характеристики продуктів з м’яса птиціuk_UA
dc.title.alternativeApplication of Sous Vide technology to the functional and technological characteristics of poultry meat productsuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Inna Danylevych, Vasyl Pasichnyi.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.