Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34127
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛіпінський, Кирило-
dc.contributor.authorГащук, Олександра-
dc.contributor.authorМоскалюк, Оксана-
dc.contributor.authorLipinskyi, Kyrylo-
dc.contributor.authorHashchuk, Oleksandra-
dc.contributor.authorMoskaliuk, Oksana-
dc.date.accessioned2023-06-22T12:25:44Z-
dc.date.available2023-06-22T12:25:44Z-
dc.date.issued2023-05-18-
dc.identifier.citationЛіпінський К. Технологія м'ясних паштетів з оздоровчо-профілактичними властивостями / Кирило Ліпінський, Олександра Гащук, Оксана Москалюк // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 298–299.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34127-
dc.description.abstractПерспективним науковим напрямком у харчових технологіях є розроблення інноваційних продуктів, в рецептурах яких є використання нетрадиційної сировини з метою отримання повноцінного виробу з оздоровчо-профілактичними властивостями. A promising scientific direction in food technology is the development of innovative products, the recipes of which include the use of non-traditional raw materials in order to obtain a full-fledged product with health and preventive properties.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectм'ясні паштетиuk_UA
dc.subjectм'ясоuk_UA
dc.subjectсубпродукти свининиuk_UA
dc.subjectклітковина з насіння кунжутуuk_UA
dc.subjectнасіння соняшникаuk_UA
dc.subjectmeat pastesuk_UA
dc.subjectmeatuk_UA
dc.subjectpork offaluk_UA
dc.subjectsunflower seedsuk_UA
dc.subjectfiber from sesame seedsuk_UA
dc.titleТехнологія м'ясних паштетів з оздоровчо-профілактичними властивостямиuk_UA
dc.title.alternativeTechnology of meat pâtés with health and preventive propertiesuk_UA
dc.typeVideouk_UA
Appears in Collections:Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kyrylo Lipinskyi.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.