Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34127
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ліпінський, Кирило | - |
dc.contributor.author | Гащук, Олександра | - |
dc.contributor.author | Москалюк, Оксана | - |
dc.contributor.author | Lipinskyi, Kyrylo | - |
dc.contributor.author | Hashchuk, Oleksandra | - |
dc.contributor.author | Moskaliuk, Oksana | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-22T12:25:44Z | - |
dc.date.available | 2023-06-22T12:25:44Z | - |
dc.date.issued | 2023-05-18 | - |
dc.identifier.citation | Ліпінський К. Технологія м'ясних паштетів з оздоровчо-профілактичними властивостями / Кирило Ліпінський, Олександра Гащук, Оксана Москалюк // Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. з міжнар. участю (18 травня 2023 року, м. Львів). – Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2023. – C. 298–299. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/34127 | - |
dc.description.abstract | Перспективним науковим напрямком у харчових технологіях є розроблення інноваційних продуктів, в рецептурах яких є використання нетрадиційної сировини з метою отримання повноцінного виробу з оздоровчо-профілактичними властивостями. A promising scientific direction in food technology is the development of innovative products, the recipes of which include the use of non-traditional raw materials in order to obtain a full-fledged product with health and preventive properties. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ЛДУФК імені Івана Боберського | uk_UA |
dc.subject | м'ясні паштети | uk_UA |
dc.subject | м'ясо | uk_UA |
dc.subject | субпродукти свинини | uk_UA |
dc.subject | клітковина з насіння кунжуту | uk_UA |
dc.subject | насіння соняшника | uk_UA |
dc.subject | meat pastes | uk_UA |
dc.subject | meat | uk_UA |
dc.subject | pork offal | uk_UA |
dc.subject | sunflower seeds | uk_UA |
dc.subject | fiber from sesame seeds | uk_UA |
dc.title | Технологія м'ясних паштетів з оздоровчо-профілактичними властивостями | uk_UA |
dc.title.alternative | Technology of meat pâtés with health and preventive properties | uk_UA |
dc.type | Video | uk_UA |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kyrylo Lipinskyi.pdf | 1.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.