Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33380
Title: | Концепція впровадження здорового харчування в закладах ресторанного господарства |
Other Titles: | The concept of introducing healthy food in restaurants |
Authors: | Яковенко, Аліна Yakovenko, Alina |
Keywords: | ресторан здорового харчування тренди концепція healthy food restaurant trends concepts tion |
Issue Date: | 6-Oct-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Яковенко А. Концепція впровадження здорового харчування в закладах ресторанного господарства / Аліна Яковенко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 367-370. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/33380 |
Appears in Collections: | "Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
а Яковенко.pdf | 110.02 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.