Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33308
Title: Інноваційний підхід до розширення асортименту хлібних виробів у закладах ресторанного господарства
Other Titles: An innovative approach to expanding the range of bread products in restaurants
Authors: Сильчук, Тетяна
Різник, Анастасія
Sylchuk, Tetiana
Riznyk, Anastasiia
Keywords: інновації
сфера гостинності
хлібні вироби
толокно
innovations
bread products
the field of hospitality
but
Issue Date: 6-Oct-2022
Publisher: ЛДУФК імені Івана Боберського
Citation: Сильчук Т. Інноваційний підхід до розширення асортименту хлібних виробів у закладах ресторанного господарства / Тетяна Сильчук, Анастасія Різник // Сучасні інновації у нутриціології / Наталія Петришин, Мар’яна Назар // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 193-196.
Abstract: Мета. У зв’язку з цим, розширення асортименту, підвищення якості, харчової цінності хлібних виробів можуть стати ефективним способом профілактики здоров’я споживачів [1] та забезпечити роз- виток інноваційного потенціалу ресторанного бізнесу. Goal. In this regard, the expansion of the assortment, increase quality, nutritional value of bread products can become effective as a way to prevent consumer health [1] and ensure the development of the innovative potential of the restaurant business.
URI: http://localhost:8080/handle/34606048/33308
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
сильчук.pdf104 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.