Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/33255
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКолісниченко, Тетяна-
dc.contributor.authorKolisnychenko, Tetiana-
dc.date.accessioned2022-12-23T12:18:58Z-
dc.date.available2022-12-23T12:18:58Z-
dc.date.issued2022-10-06-
dc.identifier.citationКолісниченко Т. Інновації фуд-технології в ресторанному бізнесі / Тетяна Колісниченко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (6 жовтня 2022 р., м. Львів). - Львів : ЛДУФК імені Івана Боберського, 2022. - С. 49-51.uk_UA
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/handle/34606048/33255-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛДУФК імені Івана Боберськогоuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectтепан-шоуuk_UA
dc.subjectвідеомеппінгuk_UA
dc.subjectресторан інноваційних технологійuk_UA
dc.subjectinnovationsuk_UA
dc.subjecttepan showuk_UA
dc.subjectrestaurantuk_UA
dc.subjectinnovation technologiesuk_UA
dc.subjectvideo mappinguk_UA
dc.titleІнновації фуд-технології в ресторанному бізнесіuk_UA
dc.title.alternativeFood technology innovations in the restaurant businessuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:"Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Колісниченко.pdf103.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.