Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/32982
Title: | Організація роботи закладів харчування під час війни в Україні |
Other Titles: | Organization of food establishments during the war in Ukraine |
Authors: | Назарова, Ксенія Прусс, Вікторія Nazarova, Kseniia Pruss, Viktoriia |
Keywords: | ресторан війна їжа робота restaurant war food work |
Issue Date: | 19-May-2022 |
Publisher: | ЛДУФК імені Івана Боберського |
Citation: | Назарова К. Організація роботи закладів харчування під час війни в Україні / Ксенія Назарова, Вікторія Прусс // Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика : зб. тез доп. ІІ Всеукр. наук.-практ. конф. мол. учених, асп. і студ. (19 травня 2022 року, м. Львів). - Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. - C. 171-172. |
Series/Report no.: | Інновації, гостинність, туризм: наука, освіта, практика; |
Abstract: | Таким чином, ринок ресторанного господарства поступово пере- ходить працювати в новому форматі та забезпечувати обслуговування населення України. Thus, the restaurant market is gradually changing goes to work in a new format and provide service population of Ukraine. |
URI: | http://localhost:8080/handle/34606048/32982 |
Appears in Collections: | Інновації, гостинність, туризм : наука, освіта, практика |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
IHT_2022_S1_51_171-172.pdf | 589.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.